Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Latest info can be found on the YaBB Chat and Support Community.
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Myrtle Inter Milan Drakt Emmanuel Myrtle Ajax Drak (Read 273 times)
May 28th, 2020 at 5:51pm

Silvia Huang   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Myrtle Wolfsburg Drakt Charlott
Myrtle Schalke 04 Drakt StefanSh Frank Lampard er overbevist om at Chelsea kan følge opp sin spenning på Tottenham ved å imponere Barcelona.
Blues varmet opp til onsdag kveld Champions League-semifinale første etappe på Stamford Bridge ved å slå Tottenham 5-1 på Wembley på søndag for å nå FA-cupfinalen. Barcelona er overveldende favoritter til å seire, da de katalanske gigantene budde på styrer Europa for tredje gang på fire år, men Lampard er habil i forhold til sidens sjanser.
 Everton ble beseiret av Spurs i sin siste utflukt og Martinez mener Chelsea-testen er en god mulighet til å få kampanjen Tottenham Hotspurs Drakt tilbake på banen etter å ha falt åtte poeng bak Liverpool.


Men spanjolen vet at han står overfor en tøff test mot en Blues-side som har sunket bare fire poeng på Stamford Bridge denne sesongen.  Og Martinez mener at Chelsea-sjef Jose Mourinhos avslag på å se sin side som konkurrenter bare er et perspektivspørsmål. Han la til: 'Når du er en manager, vet du hvor du er i forhold til planen din, så åpenbart at en manager vil alltid gi deg et syn fra den posisjonen. Selv om Martinez ser lørdagens sammenstøt som et nøkkelspill, tror han ikke det vil avgjøre om de kommer til topp fire eller ikke.
 Hazard måtte gjøre mye arbeid på sin egen banehalvdel, forsvare, dekke og generelt bruke energi på ballen.


Nå, under Sarri, har han lisens til å være fremover og streife omkring, å bruke sine ferdigheter og talenter til å skade opposisjonen, ikke for å hindre dem i å Marseille Drakt skade oss. Sarri sa at han vil se Hazard i de siste 25 prosent av banen gjøre skade, og at han forventer at han vil kunne score 40 mål denne sesongen. Han sa også at Hazard er den beste spilleren i verden, og på gjeldende form er det 'vanskelig å argumentere.

Hvis Sarri og Hazard kan holde det oppe, vil det være vanskelig å argumentere for at Chelsea ikke er et stort spiller i denne sesongene Premier League.[C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\\result_anchor.
 
IP Logged
 
Reply #1 - May 29th, 2020 at 11:18am

Wher1948   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Hello, thank you, it's really useful for me
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print