Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Welcome to our forum.
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Cancelo selv bor degadang vil bli brukt som en høy (Read 707 times)
Oct 6th, 2018 at 8:34pm

Sonya Sessums   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Cancelo selv bor degadang vil bli brukt som en høyre-back fremtid MU versjon av Jose Mourinho.
Selvfølgelig et attraktivt tilbud. Jose Mourinho har endelig offentliggjort årsaken til Bastian Schweinsteigers kallelse. Han ringte til midtbanespilleren en 'faglig avgjørelse'.
Schweinsteiger rejoined Manchester Uniteds første lag på mandag etter at han ble frosset siden pre-season av Jose Mourinho. I løpet av denne tiden var den tidligere tyske landslagskaptenen bare trening Billige fotballdrakter med U-21 MU-lag.
I en pressekonferanse på onsdag i går innrømmet Mourinho at hans side har truffet en beslutning om å ringe igjen Schweinsteiger torsdag da. En dag senere ringte det Schweinsteiger om å bli med på første lag på mandag.
I sin introduksjon anerkjente Mourinho Schweinsteiger, fordi MU opplever en vanskelig periode for tiden. Der de opplever en spillerkrise på midtbanen og forsvaret.
Mourinho fortalte en pressekonferanse i går. Manchester United er ryktet for å se på en liverpool drakt pålitelig spiller som tilhører Benfica's stronghold. Jose Mourinho bryr seg ikke om spilleren ønsker å dra hjem til Italia, selv om han må få MU.
Manchester Uniteds side har angivelig klar til å bli født og indre for å tilbringe en formue verdt 40 millioner euro for å bringe sitt langsiktige mål, Nelson Semedo, ifølge O Jogo-utgivelsen.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print