Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  We've upgraded to YaBB 2!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
com er alle områder i Jakarta City Hall overfylt m (Read 602 times)
Oct 6th, 2018 at 7:32pm

Sonya Sessums   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
com er alle områder i Jakarta City Hall overfylt med buketter.

Starter fra forsiden, siden, tilbake og til og med blomstre utenfor rådhuset. Trotar- og frontkontorparken ved Jalan Medan Merdeka Selatan blir et nødsted som viser buketter, sangking passer ikke i gårdsplassens rådhus.
Leder av Bureau of Regional Head og utenlandsk samarbeid av DKI Jakarta, Mawardi sa, i løpet av de siste to dagene, har antall kranser inn i nådd 1000 stykker. Faktisk, i går barcelona drakt bare hundre. 'Informasjonen handler nå om tusen buketter, men det blir registrert først.

Sam som det blir et lag, men informasjon til meg er det 1000 kranser,' sa han da han kontaktet.
Spørsmålet om når man skal demonteres og gjøre med alle kransene, har Mawardi ikke klart å gi et bestemt svar. Han hevdet å kommunisere først med Ahok. 'For en stund er det ingen bestemt kommando, vil bli kommunisert igjen poeng hvordan,' konkluderte han.
Som kjent er det i dag City Hall oversvømmet med kranser. Mange barcelona drakt setninger av motivasjon og iver støtter Ahok-Djarot's regjering. I tillegg er morsomme setninger også festet i buketter som uttrykk for hjerte til fansen.
For eksempel en bukett som vedtar sangtekster og gjør det til et uttrykk for kjærlighet mot Ahok-Djarot.
I tillegg er det også mengumpamakan nederlag Ahok-Djarot som kjærlighetshistorien til unge som ble tvunget til å løpe på bakken i midten av veien.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print