Public Domain Torrents
http://www.publicdomaintorrents.info/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
General Category >> Test Zone >> Emile Liverpool Fotbollströjor Ashleigh Nottingham
http://www.publicdomaintorrents.info/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1580867425

Message started by Wally Hubbs on Feb 4th, 2020 at 9:50pm

Title: Emile Liverpool Fotbollströjor Ashleigh Nottingham
Post by Wally Hubbs on Feb 4th, 2020 at 9:50pm
Emile Manchester United Tröja ThanhBer
Nottingham Forest har meddelat undertecknandet av anfallaren Daryl Murphy från Newcastle mot en uppenbar avgift.

Republiken Irlands internationella, som anslöt sig till Newcastle från Ipswich i augusti förra året, har tecknat ett treårigt avtal på City Ground. Murphy gjorde sex mål i 18 uppträdanden när Magpies säkrade upprymning tillbaka till Premier League vid första försöket förra säsongen. Men 34-åringen ansågs vara överskott till kraven av Newcastle-chef Rafa Benitez, och valde att Sverige Hemmatröja gå med i Forest som var i behov av en anfallare efter att Britt Assombalonga avgick till Middlesbrough.

 Newcastle Uniteds Jonjo Shelvey och Paul Dummett har fått sina upphävanden återkallas med omedelbar påverkan, det har bekräftats. Shelvey skickades av i 33: e minuten för våldsamt beteende för att ha uppenbarligen sparkat ut i ansiktet till Henri Lansbury när båda män var benägna att gräset i straffområdet efter att ha utmanat för bollen. Lansbury var också oavsiktligt involverad i Dummetts avsked på halvtidslaget när mittfältaren var i mål, bara för att föras ner av försvararen.
 Preston har böter Jermaine Beckford och Eoin Doyle efter deras uppsägningar för Real Madrid Matchställ att ha kämpat mellan sig under lördagens nederlag på Sheffield Wednesday och kommer att använda pengarna för att återbetala klubbens resande fans.
Beckford och lagkamraten Doyle visades båda raka röda kort av domaren Scott Duncan i stopptid efter ett arg utbyte och den rasande manager Simon Grayson lovade disciplinära åtgärder för båda spelarna efter hans sidos förlust på 2-1. Preston har bekräftat att de kommer inte tilltala varken rött kort efter att ha hållit sin egen interna utredning, medan duon har utfärdat en gemensam ursäkt.SoilaMess billiga fotbollströjor LazaroCri
Frederick maglie calcio KerrieMot
ShirleenU Billiga Fotbollskläder Chester EdytheSke

Public Domain Torrents » Powered by YaBB 2.5 AE!
YaBB Forum Software © 2000-2010. All Rights Reserved.