Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  We've upgraded to YaBB 2!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Darla Spania Drakt JacintoL Jack Grealish er værd (Read 9 times)
Nov 21st, 2020 at 5:11pm

Lorna Terry   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Darla Juventus Drakt LaneVern
Jack Grealish er værd at 'hver eneste krone' af hans prismærke IanibQtyb Fotballdrakter JanieOcg på 80 millioner pund i Alan Huttons øjne, selvom Manchester United er tilbageholdende med at gaffel ud for et stort pengeforløb.
Det antages, at 24-åringen er toppen af __Uniteds overførselsønskeliste i sommer med manager Ole Gunnar Solskjær, der ønsker at styrke hans midtbanemuligheder. Villa er PSG Drakt tilbageholdende med at lade deres kaptajn gå, da den Birmingham-fødte stjerne har scoret ni mål denne sæson og indstillet otte til sine holdkammerater i en kæmpende Villa-side i alle konkurrencer.
På grund af klubbens stærke økonomiske situation, hvis de bliver tvunget til at lade Köp Bayern Munchen tröja Grealish forlade, vil de ikke sælge ham for billigt. Villaejere Nassef Sawiris og Wes Edens vil ikke droppe Grealishs prisforlangende af nogen grund og vil holde sig til denne politik i løbet af sommeren. Den tidligere Skotlands og Tottenham-back, Hutton, mener, at United vil drage fordel af at sprøjte kontanterne på IanibQtyb Fotballdrakter JanieOcg den angribende midtbanespiller.
Grealish har været en Villa-spiller i hele sin karriere, efter at have bragt sig ind i klubbens første holdhold fra ungdomsrækkerne i Bayer Leverkusen Fotballdrakter 2013. Han har siden spillet 177 optrædener i alle konkurrencer for sin drengklub, hvor han har scoret 24 mål.
Hans holdkammerat Conor Hourihane siger, at han grundigt fortjener en lukrativ skift til et større hold og opfordrede England-chef Gareth Southgate til at kalde ham op til seniorholdet.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print