Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Welcome to our forum.
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Bev Tyskland fotbollströja barn JaiPfktv Bev Real (Read 63 times)
Jun 30th, 2020 at 10:36pm

Arianne Tincher   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Bev Roma fotbollströja barn WDSColby
Bev Napoli fotbollströja barn Demetriu Real Madrids kapten publicerade en bild på Instagram av sig själv som poserar i en dodgy skjorta med blå, svarta, vita och röda ränder.
Deras hemmakit är densamma, och klubbens engelsktecknade Twitter-konto skämtade att Ramos kunde vara på väg för nordvästra Italien. Med Cristiano Ronaldo och Zinedine Zidane som lämnar Bernabeu på sommaren kan Real Madrid tröja barn 2020 Ramos mycket väl överväga en ny start.
 32-åringen kunde ha lockats av den 13: e platsen Sampdoria och överväga att vända ryggen till klubben som har vunnit tre rygg-mot-rygg europeiska titlar. Han kunde förutse återupplivningen av Serie A när han blev den mest konkurrenskraftiga ligan i världsfotboll.Eller så kan det vara en total tillfällighet, en som Sampdoria har använt för lite lätt humor på sociala medier.  Jurgen Klopps sida ledde jakten på italienaren, som har fallit i favör med Inter-chefen Roberto Mancini och ser avsedd att lämna denna månad.
Men nu, enligt Sky Italia, är Sampdoria för närvarande låsta i förhandlingar med Inter och syftar för att slutföra ett avtal för 27-åringen nästa Tyskland tröja barn 2020 vecka. Liverpool kan komma tillbaka med ett högre erbjudande för Ranocchia men lånesigneringen av Steven Caulker den här veckan betyder att klubben är mer avslappnad när det gäller att landa en annan försvarare.
Ranocchia, en tidigare Inter-kapten, gick med i Nerazzurri från Genoa 2011 och har gjort 166 uppträdanden för klubben.
 
IP Logged
 
Reply #1 - Jul 27th, 2020 at 7:55am

Danielle21   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Please explain it
 
IP Logged
 
Reply #2 - Aug 4th, 2020 at 12:25pm

Tom Clark   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Nice.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print