Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  We've upgraded to YaBB 2!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Louisa Kjøp billige Barcelona drakt Margheri Louis (Read 81 times)
Jun 19th, 2020 at 11:03pm

Willian Kinsela   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Louisa Kjøp billige Argentina drakt TeraSali
Louisa Kjøp billige Olympique Lyonnais drakt ZoilaTee Atleti har penger å bruke etter å ha sanksjonert salget av Diego Costa og Filipe Luis, og de vil ha Gaitan på Vicente Calderon når de forbereder seg på å forsvare La Liga-krona.
Venstreback Insua klarte bare fem ligastarter forrige periode, og det er lite sannsynlig at han vil ha større første lagsengasjement når som helst like etter at manager Diego Simeone snappet opp Guilherme Siqueira.  Den tidligere Liverpool-mannen Alberto Aquilani er planlagt å Manchester United drakt bli en gratis agent om sommeren når avtalen hans på Fiorentina går ut.
30-åringen har nettopp startet sin tredje sesong i Firenze, hvor han har hatt mye mer suksess, men det ser ut til å være hans siste med klubben som ikke viser noen tegn til interesse for å forlenge hans nåværende avtale.


 Den tidligere Liverpool-midtbanespilleren Alberto Aquilani blir koblet med en overgang til MLS etter å ha falt ut av favør på Fiorentina. Den italienske kontrakten utløper med Viola på slutten av sesongen, noe som betyr at han ville være i stand til å forlate om sommeren. Aquilanis situasjon Kjøp billige Barcelona drakt har varslet klubber over hele Europa, men hans agent, Andrea D 'Amico, har avslørt 30- åringen kunne flytte til Nord-Amerika.
 Den tidligere Liverpool-vingen Jermaine Pennant trener med Millwall og håper å sikre en kontrakt med Championship-klubben til sesongslutt. 32-åringen, som spilte en nøkkelrolle i Liverpools løp til Champions League-finalen i 2007, har spilt for Pune City i den indiske Super League, men håper nå å få karrieren tilbake på banen i England.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print