Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Jenni fotbollströjor AOLKrist Fabianski producerad (Read 118 times)
Apr 23rd, 2020 at 1:37am

Sonya Silas   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Jenni Billiga Fotbollskläder ShaneKxw
Fabianski producerade ett bra stopp för att förneka Andy King, efter att Ulloa fick en sen knock, innan Citys tre ersättare kombinerade för det fjärde.
Demarai Greys fina arbete till höger slutade med en dämpad King-huvud som föll vänligt för januari signering. Fabianski höll sitt strejk imponerande men Albrighton var där för att smälla hem.
 Leicester City avslutade ett anmärkningsvärt comeback på King Power Billiga Fotbollskläder Stadium och gjorde ett 3-1-underskott till en 5-3-seger över Manchester United. Här ger Sportsmails Laurie Whitwell sin dom om båda spelarens uppträdanden. Leicester City har fått ett bud på 7 miljoner pund som accepterats för Wigan-mittfältaren James McArthur och har erbjudit 5 miljoner pund för Lokomotiv Moskva anfallare Dame N 'Doye.
Manager Nigel Pearson hoppas kunna övertyga McArthur att gå med efter att ha fått tillåtelse att prata med 26-åringen med sitt erbjudande att tvinga rivaler Burnley ur bilden. Crystal Palace hade också ett intresse.
 25-åringen älskade sig omedelbart till klubbens fans när han gjorde sin debut mot Coventry på säsongens öppningsdag, efter att han kom från Huddersfield på sommaren. Högerbacken var ursprungligen undertecknad av Sven-Goran Eriksson, innan han avskedade i oktober, men den nuvarande chefen Billiga Fotbollskläder Nigel Pearson har varit imponerad tillräckligt av backen för att erbjuda honom förbättrade villkor trots att han fortfarande har två år kvar på sin nuvarande affär.
Peltier, som kom genom Liverpool-akademin, är klar att erbjudas en fyraårig affär som en belöning för sin imponerande debutsäsong i klubben och för att avvärja potentiella friare.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print