Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Marcelo Billiga Fotbollströjor GarrettS Williams s (Read 26 times)
Apr 23rd, 2020 at 12:57am

Earnest McPhillamy   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Marcelo fotbollströjor barn FidelKir
Williams sköt Lyon-målvakt Anthony Lopes in i reklamskyddet under torsdagens Europa League-nederlag, vilket ledde till en arg tussel med spelare från båda lagen och åtminstone en supporter, som senare har identifierats och förbjudits.
Watford's Troy Deeney förra veckan anklagades Arsenal saknar 'cajones' och Williams föreslog Fotbollströjor Butik att Everton skulle hålla en fullblodig tävling på Goodison Park, oavsett midveckokontrovers.
 Toffees-chef Ronald Koeman är sårt i behov av en seger i helgen, med klubben winless och botten i deras grupp i Europa och obehagligt nära Premier League-nedflyttningsområdet. Williams gjorde det vinnande målet i samma fixtur förra säsongen, ett spel som kom efter en körning av en seger i 11 matcher tidigt under Koemens regeringstid, och ser ett moraliskt uppmuntrande upprepning.


 United startar sin kampanj med en hemmakamp mot Swansea den 16 augusti, i vad som kommer att bli den nya chefen Louis Van Gaals första ansvariga match. Och efter att ha slagit Swans Billiga Fotbollskläder 4-0 i sin öppningskamp förra kampanjen, reagerade Young positivt på nyheterna.
'Trevligt att börja säsongen med en hemmamatch. Swansea återigen öppningsdag ... kan 't vänta !!!' han publicerade på sitt officiella Twitter-konto. Svaren var dock inte så förälskade med den 28-åriga 'spänningen. Här är de bästa svaren på den tidigare engelska internationella ...
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print