Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Sienna Billige Fodboldtøj DirkMacg Manchester Unit (Read 286 times)
Apr 21st, 2020 at 4:47pm

Mavis Torreggiani   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Sienna Fodboldtrøjer Børn Online LouisaGu
Manchester United har tildelt en ny kontrakt til Paddy McNair, efter at teenageren etablerede sig i Louis van Gaals seniortropp.
Den 19-årige nordirske spiller har 12 optrædener for de røde djæver i en gennembrudssæson og har aftalt en aftale der løber igennem til juni 2017. Den serbiske forsvarer blev bragt til hospitalet efter at have lidt hjernerystelse under 1-0 sejren over Arsenal i går.
I en pressekonference efter kampen Billige Fodboldtrøjer sagde David Moyes: 'Fra touchline troede jeg, det var bare et sammenstød, men jeg har haft en chance for at se det nu, og han tog et forfærdeligt slag. Vidic antages at vende tilbage til træning og forventes at være i form efter det internationale pause i kampen mod Cardiff den 24.
november.
 Den serbiske forsvarer har været på Bianconeris radar, selvom United er tilbageholdende med at lade ham forlade. David Moyes har gjort det klart, at han har til hensigt at få Vidic til at sætte kuglepen på en ny aftale. Ifølge det italienske papir Tuttosport menes Vidic at Vær forbeholdt at forlade Old Trafford.

Men det menes, at hvis Vidic ikke skulle underskrive en ny kontrakt inden februar, er Juventus-direktør Beppe Marotta optimistisk med hensyn til at afslutte en aftale med sin agent, Silvano Martina.
 Man havde troet, at den serbiske forsvarer ville være egnet nok til at spille Fodboldtrøjer Børn mod Cluj i Champions League efter træning med de røde djæver tirsdag formiddag, men Old Trafford-chef Sir Alex Ferguson har bekræftet, at 31-åringen ville gå glip af komme ud for.
Ferguson fortsatte med at oplyse, at fordi Vidic gik glip af kampen mod den rumænske side, ville han ikke blive overvejet til valg til søndagens knasende bånd mod de to øverste.
 
IP Logged
 
Reply #1 - Apr 25th, 2020 at 11:37pm

RudyNicholson   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 9
*
 
Thanks for sharing this with us. I am glad I have found your post while searching for something online.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print