Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Visit YaBB today Wink
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Tessa Kjøp Chelsea Fotballdrakt PercyHil Han sa: ' (Read 12 times)
Mar 14th, 2020 at 7:44am

Isobel Coomes   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Tessa Kjøp Monaco Fotballdrakt GermanEw
Han sa: 'Jeg tror at han for oss kan være veldig viktig i sin stilling, fordi han er veldig i stand til å komme dypt og spille inn i rom.
Isco er for tiden i Abu Dhabi med sin Real Madrid-side da de ser ut for å forsvare klubb-VM. Den brasilianske venstrebacken sa: 'Det er Isco som har mest evne og kvalitet på banen.'
 Franskmannen har sett sin rolle endres i start XI siden Jorginho ble satt i den Fotballdrakter sentrale posisjonen. Sarri har tidligere oppfordret Kante til å komme videre i kamper, og de siste kommentarene hans kan se ut til å være en selvmotsigelse. Men den 59 år gamle tidligere Napoli-sjefen forklarte at det er en tid og et sted for verdensmesteren i Frankrike å angripe.

 Han la til: 'Kante må holde seg i nærheten av Jorginho, spesielt når ballen er på den andre siden. Leicester City vant ligaen med Wes Morgan og Robert Huth som deres parforbindelse på midten. Anstendige forsvarere, men ingen av dem er spesielt raske.
De 27 -åringen kan bli overrasket Norge Drakt over å høre om Sarris kritikk, bare noen dager etter at han signerte en ny femårsavtale på Stamford Bridge. De franske gigantene hadde vært desperate etter å friste verdensmestervinneren til Paris og var forberedt på å bryte banken for å få sin mann.
Til tross for at han har truffet den store tiden med Blues, ser det ut til at Kante fortsatt har noe å utvikle seg for å bli Sarris komplette spiller.RafaelIsa fotbollströjor Jessiezjj
BuddyLamr maglie calcio a poco prezzo KeithKell
HazelPidd Liverpool fodboldtrøje AracelisC
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print