Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  We've upgraded to YaBB 2!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Dina Arsenal Ny drakt Lillieil Arsenal fikk sin tu (Read 10 times)
Mar 14th, 2020 at 6:58am

Bruce Treadway   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Dina Tottenham Hotspurs Drakt GarryKee
Arsenal fikk sin tur før sesongen til en vinnende start ved å slå Sydney FC 2-0 i Australia, og Alexandre Lacazette scoret sitt første mål for klubben. Fans vil sikkert nå lure på om Lacazette kan gjøre det på en fuktig kveld i Shanghai fordi det er der Arsenal vil spille neste gang de møter Bayern München 19.
juli før en kamp mot Spania Drakt Chelsea i Beijing 22. juli.
 Arsenal-forsvareren Laurent Koscielny har innrømmet at han heller vil kvalifisere seg til Champions League enn å vinne FA-cupen. Gunners ser ut til å gå glipp av topp fire-sesongen denne sesongen for første gang i Arsene Wengers 20-årige regjering. Koscielny innrømmer at det ville være et stort slag å gå glipp av Europas elitekonkurranse, og han ville bytte suksess i FA-cupfinalen senere denne måneden for å spille i den.
 Koscielny, som ble signert av Wenger fra Lorient i 2010, innrømmet også usikkerheten om managerens fremtid hos klubben henger over troppen. Koscielny vil savne Premier League-besøket i nedrykkede Sunderland tirsdag kveld med en leggskade. skal være skikket til kampens siste ligakamp, __en hjemmekamp mot Everton, samt FA-cupfinalen mot Chelsea 27.
mai. Men han må også jobbe konsekvent på ankelen for å holde seg i form og tilgjengelig for valg .
 Laurent Koscielny var Kjøp Chelsea Fotballdrakt raskt ute med å fortelle Arsenal-trofaste hvor lykkelig han er med sangen de har for ham. Fans var i full stemme på Leicester der Gunners vant 5-2, med den franske internasjonale som twitret kjærligheten til sangen senere.

Forsvareren er en av de mer populære spillerne og anses å være blant manager Arsene Wengers toppsigneringer.AbbySanti Maglia Inter IvaSilver
HermineHe fotballdrakter LatashiaP
AllanBair Barcelona Ny drakt FlorenceQ
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print