Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Elissa Sverige Tröja Barn AshleyEv Arsenal-chefen (Read 20 times)
Feb 29th, 2020 at 4:10am

Autumn Montoya   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Elissa Barcelona Tröja CruzFrie
Arsenal-chefen Unai Emery har fått höra att underteckna minst två försvarare i övergångsfönstret i januari.
Gunners manager är under enormt tryck på Emiraten efter en dålig start på säsongen. Många Gunners-fans har uppmanat Emery att bli avskedad, med en 'Wenger in' -banner som ses vid deras sista hemmamatch.
 Arsenal stänkte pengarna under Barcelona Tröja sommaren, med Gunners som förväntas vara upptagen i överföringsfönstret i januari. Leicester är för närvarande tredje i Premier League, bara två poäng efter Manchester City på andra plats. Om Rodgers 'män slår Arsenal och City förlorar i Liverpool på söndag eftermiddag, kommer Leicester att bli andra på väg in i det internationella pausen.
 Tyskaren är planerad att bli Arsenals nya tekniska chef, med rekryteringschefen den senaste förändringen i en komplett hierachyomstrukturering. Spanjolen har varit en lojal tjänare för Gunners - men vid en ålder av 32 kommer ett nytt ansikte att vara behövs med ett potentiellt fritt drag för Alberto Moreno.Den tidigare Barcelona-direktören sa att det var ett resultat av 'insamling av strategier' - med Walesman nu tillgänglig att lämna gratis Köp Arsenal Tröja på sommaren.
 Spanjolen förbereder sin sida för sitt första tävlingsspel för Nord-London-dräkten mot Premier League-mästarna i eftermiddag. Arsenal tog med sig fem spelare under sommaren men misslyckades med att stärka sig i attack eller på vänster sida av hans trupp.
Dessutom utesluts regelbundna helrygg Sead Kolasinac och Nacho Monreal för besök av Pep Guardiolas män, vilket kan leda till att Emery tvingas byta spelares position på Emiraten på söndagen.PearlBell Maglietta Manchester United Svensltu
AndreasGo Maglietta Manchester City AdelaideC
OllieWilk billige fotballdrakter GregoryBa
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print