Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Lino Atletico Madrid Fotballdrakter Barn Federico (Read 127 times)
Feb 26th, 2020 at 8:39pm

Abel Luisini   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Lino Liverpool Drakt JohnieSe
Til tross for sin skuffende nylige form, har Chelsea imponert til tider denne sesongen, med deres beste resultatutvikling mot Bayern München i sitt europeiske nederlag for Super Cup.

Men Mourinho, ofte beskyldt for å oppmuntre til negativ, fysisk fotball i sin første spell på Stamford Bridge, er villig til å godta at det vil ta tid før troppen hans tilpasser seg kravene Billige Barcelona Drakt hans for å spille stilig fotball.
 Og nåværende sjef Luciano Spalletti er under press med skyggen av en arbeidsløs Mourinho hengende over seg. Inter-styreleder Massimo Moratti er også opptatt av Antonio Conte som forlot Chelsea i fjor sommer. Jose Mourinho har advart Chelseas Premier League-rivaler om at de har en nesten umulig oppgave på hendene for å prøve å overhaling hans side.

Blues har startet sesongen i formidabel form og reiser til Sunderland på lørdag på jakt etter å utvide sin sekspoengsledelse på toppen av Premier League. Det siste ligatapet deres faktisk hos Black Cats i april, men Mourinho har full tillit til sin side og hevder at det vil kreve noe Billige Tottenham Hotspurs Drakt spesielt for laget hans å bli dethroned.

 En elendig Mourinho avlyste fjorårets festlige shindig, med daværende Blues-forsvarer Ashley Cole som deltok på Arsenals fest i stedet. Portugiseren har gitt klarsignal for en familiefest til tross for en hektisk tidsplan på ni kamper i løpet av en måned, som begynner på Stadium of Light.
Den etablerte oppfatningen er at Mourinhos lag er defensive, men den nåværende Chelsea-siden er tilsynelatende å bryte formen.TheoThurs fotbollströjor barn SofiaCham
LeilaHerm fodboldtrøjer børn Luisaxtap
AustinKra PSG Fotballdrakter TamaraJea
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print