Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Welcome to our forum.
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Daryl Atletico Madrid Fotballdrakter LindaCro Fren (Read 193 times)
Feb 25th, 2020 at 11:33pm

Karolin Rigsby   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Daryl Barcelona Fotballdrakter MadonnaB
Frenkie de Jong vant prisen for beste midtbanespiller, mens Lionel Messi ble kåret til beste spiss.
Cristiano Ronaldo er den eneste spilleren som har vunnet prisen tre ganger så vel som to ganger på rad. Siden starten ble prisen vunnet av Messi (2011, 2015), Andres Iniesta (2012), Franck Ribéry (2013), Ronaldo Tottenham Hotspurs drakt (2014, 2016, 2017) og Luka Modric (2018).

 Til tross for at Liverpool ødela seieren på Arsenal med 5-1 på lørdag, sa manager Brendan Rodgers at hans side ikke er tittelkonkurrenter. De er en formidabel styrke, ikke desto mindre, og løpet for fjerde er vel og virkelig på. Jurgen Klopp slo tilbake fra forrige ukes nederlag mot Leicester City i fin stil mot Gunners, med mål fra Roberto Firmino, Sadio Mane og Georginio Wijnaldum som forseglet en 3-1-seier på Anfield.
Det er deres rekord mot toppnivået ' Det har vært problemet med bunnsidene. Merseysiderne har kjempet for å prestere mot lag nede i tabellen, og har lidd nederlag mot Leicester, Hull, Swansea, Bournemouth og Burnley denne sesongen.
 Liverpool håper å unngå nok et sjokktap når de er vert for Clarets på søndag, og Mignolet har bedt teamet om å vise Ny fotballdrakter mer konsistens og levere ytterligere tre poeng for å øke de fire beste håpene. Seieren over Arsenal så Liverpool klatre tilbake til topp fire, men deres søken ble hjulpet av det overraskende fraværet av topp Gunners-stjernen Alexis Sanchez.
Den chilenske spissen, som har scoret 20 mål denne sesongen, ble droppet fra start XI av Arsene Wenger, men forårsaket problemer da han kom på etter pause.MarshallB fodboldtrøjer DominicTo
AudraOxen fußballtrikots kaufen BeatrisMa
MerriBull fotballdrakter barn RosalynMc
 
IP Logged
 
Reply #1 - Apr 25th, 2020 at 11:35pm

RudyNicholson   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 6
*
 
Thanks for sharing this with us.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print