Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Visit YaBB today Wink
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Daniela Kjøp Chelsea Drakt RyderCon Samir Nasri og (Read 152 times)
Feb 6th, 2020 at 3:44am

Reuben Zoll   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Daniela Kjøp Arsenal Drakt AlyssaLa
Samir Nasri og Cesc Fabregas er utelatt fra Arsenals tropp for den første Premier League-kampen mot Newcastle.
Nasris fremtid er også usikker, med den franske playmakeren sterkt knyttet til en flytting til Manchester City de siste ukene etter å ha nektet å signere en ny kontrakt på Emirates Stadium. Jack Wilshere og Abou Diaby er også ute av lørdag kveld sammenstøt gjennom skade, men Theo Walcott og Thomas Vermaelen har fått Manchester United Drakt passform.

 Nasri ble overraskende utelatt fra Frankrikes tropp for Sør-Afrika, men resten har gjort midtbanespilleren bra, og han har startet Premier League-sesongen i brann, og scoret fire i sine to siste kamper. Manchester City-vingen Samir Nasri har avslørt at han er lykkeligere i klubben under manager Manuel Pellegrini, etter en voldsom siste kampanje som så ham på førstelaget for både klubb og land forrige sesong.
Den franske spissen tålte en knallhard 2012/13-sesong der Blues overga Premier League-kronen til rivaler Man United.
 Hans pigge forhold til Roberto Mancini fikk overskriftene i løpet av sesongen, med den tidligere City-sjefen som notorisk kunngjorde at han ville 'gi [Nasri] et slag' på grunn av hans inkonsekvens Atletico Madrid Fotballdrakter og mange feil på banen. Men Nasri virker mer avgjort på Etihad Stadium siden den nye treneren Pellegrini tok ledelsen for laget i begynnelsen av sesongen. 26-åringen var enestående da City slo Tottenham 6-0 i deres siste Premier League-utflukt, mens hans fornyede plass i startende XI sammen med Pellegrinis bemerkelsesverdige mannsledelsesstil ser ut til å ha hatt en god effekt på den tidligere Arsenal-mannen.MckenzieP Chelsea Drakt ErmaChamb
AutumnLed Nuova Maglia Calcio JesusWill
OtisDawso billiga fotbollströjor Josephine
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print