Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Welcome to our forum.
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Lurlene Real-madrid Trøje Børn Johnatha Der kører (Read 220 times)
Jan 14th, 2020 at 7:37pm

Mia McKee   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Lurlene Frankrig Trøje Børn DaisypsD
Der kører meget på dette spil med kun to point, der adskiller Røde og Røde Djæver, der henholdsvis er tredje og anden i ligatabellen. Selvom Jurgen Klopp 'side er under deres modstandere, ses de stort set som det mere sandsynlige hold, der vinder spillet.
Og hvorfor skulle de ikke være det? Liverpool har været i særlig god form for sent, efter at de Tottenham Trøje Børn ikke har tabt i deres sidste fem ligamøder.
 De reserverede også deres plads i Champions League-kvartfinalen let efter ekspertisk demontering af FC Porto, der blev gennemgået 5-0 samlet. Mohamed Salah har spillet en enorm rolle i dette store løb for de røde, og egypteren sænkede Premier Leagues månedens spiller for februar.
I februar havde Salah en hånd på seks mål i Premier League (fire mål og to assists), mere end nogen anden spiller i måneden, hvor han scorede i alle tre kampe i måneden. Det ser ud til, at United-forsvaret har svært ved at stoppe Salah-toget, men måske kan det gøres.

Klopp insisterede på, at han ikke er bekymret over mentaliteten i hans trup efter deres nederlag i Nou Camp. Klopp sagde, at han ikke vidste, om Roberto Firmino ville spille. Streberen startede på bænken mod Barcelona på grund af et mindre lårspørgsmål.


 Jordan Hendersons metamorfose i en spiller i topkvalitet fortsatte mandag aften, da Liverpool-mannen afskaffede endnu et solidt display med det eneste mål i Tottenham Hotspur Trøje Børn spillet at sætte Redmen to point bag det fjerde placerede Manchester United og fire bag det andet placerede Manchester City.
Hendersons modning tilbyder fremragende visning for boss Brendan Rodgers og Reds fans, med den talismaniske kaptajn og klublegenden Steven Gerrard rejser til Los Angeles i slutningen af __sæsonen. Men har Henderson fået det, der skal til for at erstatte Gerrard fuldt ud?

Her er hvad Liverpool og neutrale fans havde at sige ...RoseannFo fodboldtrøjer DarioSkir
IndianaRc Fodboldtrøjer Til Børn RaleighLe
TravisCon Fodboldtrøjer Til Børn BrucemwJr
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print