Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Welcome to our forum.
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Layla Billiga Juventus Tröja Marshall Liverpool ha (Read 302 times)
Jan 14th, 2020 at 7:17am

Rhonda McDowall   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Layla Frankrike Tröja Barn TinaLang
Liverpool har också kopplats till ett drag för den argentinska internationalen i sommar men har ofta sagt att han är villig att stanna i Portugal.
Benfica har lidit något av en utvandring i sommar och det finns vissa förslag på att Gaitan kan gå med på listan över avgångar innan början av nästa månad.
 Rapporter i Portugal tyder faktiskt AC Milan Kläder Barn på att både United och Monaco har lagt erbjudanden på bordet för spelaren. Spelaren har upprepade gånger sagt att han bara skulle lämna om det skulle hjälpa Lissabon-klubben med deras ekonomiska problem.
Tidigare i år sa Gaitan: 'För tillfället är jag helt fokuserad på att spela för Benfica eftersom jag har ett kontrakt med dem. Men efter en mängd försäljningar verkar det som att 26-åringen nu vill vända borden på Eagles genom att pressa på en löneförhöjning efter en säsong där han gjorde sju mål från mittfältet.


 Manchester United-målet Ivan Cavaleiro är beredd på en ny stötfångare på Benfica för att avvärja intressen från hela Europa. 20-åringen har nyligen brutit Liverpool Kläder in i Benficas första lag efter en serie imponerande skärmar för deras reservsida, för vilken han har slagit sju gånger på bara 10 utflykter den här säsongen efter att ha nettat 12 mål i 38 matcher förra terminen. , som representerar Portugal på under 21-nivå, är för närvarande under kontrakt fram till sommaren 2018.ZulmaCimi fotballdrakter AngelCaud
OUPLinett maglie calcio poco prezzo CletaConn
JudeDykes maglie calcio DarrenMoh
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print