Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Christel Kjøp Fotballdrakter MaximoMh Waleseren er (Read 559 times)
Jan 4th, 2020 at 7:51pm

Jaxon Crespo   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Christel Fotballdrakter 2020 TawannaR
Waleseren er for tiden sjef på Old Trafford etter drapet av David Moyes forrige uke, mens det har gått rykter om at han kunne ta en permanent rolle som manager for de røde djevlene i fremtiden. Og den tidligere Barcelona-stjernen Zenden fortalte Weekend Sports Breakfast , Vil Giggs tjene enormt på å jobbe under en leder av Van Gaals erfaring.

 De røde djevlene har vunnet sine fem siste Premier League-kamper, som har sett dem klatre til tredje og flytte åtte poeng bak lederne i Chelsea. Til tross for sin formkjøring, innrømmet De Fotballdrakter På Nett! Boer Van Gaals lagarenaer ikke å spille på en måte som vanligvis kan tilskrives nederlenderen, og håper klubben tillater ham muligheten til å ordne opp i det.


 The Black Cats søker etter sin sjette sjef på bare fire år, og den statistikken, kombinert med klubbens sorgfulle start på sesongen, har etterlatt potensielle kandidater på toppnivå som vil motarbeide under Ellis Short på Stadium of Light. David Moyes , Sam Allardyce og Sean Dyche er noen av navnene som sies å ha utelukket seg selv ut av strid for å lykkes med Dick Advocaat.
Sunderland har ennå ikke vunnet i Premier League denne sesongen og er fem poeng uten sikkerhet, men Yorke insisterer på at de ikke er en tapt sak.
 United Billige Fotballdrakter har tålt en vanskelig periode, med et Champions League-nederlag mot Real Madrid i begynnelsen av forrige måned etterfulgt av en FA-cupavgang i hendene på Chelsea forrige uke. Mandagens nederlag hjemme mot Manchester City var nok et slag for Sir Alex Fergusons side, men de er fortsatt 12 poeng klare i toppen av Premier League og på kurs for å gjenvinne tittelen de mistet så smertefullt forrige periode.
Og Yorke hevder, til tross for deres nylige dårlige løp, bør Uniteds sesong sees på som en enorm suksess hvis de skulle fortsette å ta mesterskapet.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print