Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  We've upgraded to YaBB 2!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Christy Fotballdrakter På Nett! Penelope Rødene bl (Read 87 times)
Jan 4th, 2020 at 7:39pm

Deidre Baragwanath   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Christy Fotballdrakter På Nett! KatriceM
Rødene blir administrert av Jurgen Klopp, som etablerte Gotze på Borussia Dortmund, og han sies å være opptatt av å gjenforene seg med sin tidligere wonderkid.
Til tross for at han ble tilbudt få sjanser under Pep Guardiola, ble Gotze kåret i startoppstillingen for den siste sesongen av sammenstøtet mot Hannover. Og han skuffet ikke, og viste sin utvilsomme kvalitet nok en gang med to mål av ypperste orden.
 Med mindre du Kjøp Fotballdrakter har blitt sittende fast i et rom uten tilgang til omverdenen denne uken, vil du sannsynligvis ha lagt merke til at den tidligere Man United-sjefen Sir Alex Ferguson nettopp har gitt ut sin selvbiografi. Men hvem ville ha spådd pøbelmentaliteten som Fergie har skapt over hele verden? Videoen vår * viser den vanvittige reaksjonen fra hundrevis av utenlandske Man United-fans, mens de kjemper for å få hendene på en kopi.

 Med sin flytting til Italia har Ashley Cole byttet de fans som vifter med plastflagg på Stamford Bridge for den gale verdenen til romas ultras. Den 33 år gamle tidligere venstrebacken fra Arsenal ble med i forrige sesongs Serie A-løpere-up gratis på en to-årig avtale etter at han forlot Chelsea.

Men som du kan se i videoen over, de 'mangler ikke Fotballdrakter 2020 lidenskap. En håndfull av dem ble oppdaget som mentale for klubben mens de ble festet inn på Napoli 's Stadio San Paolo og kvalt seg halvt i hjel alt i navnet til Il Giallorossi under et 1-0-tap.
Coles ankomst til Italia hadde imidlertid ikke den samme effekten som Darius Vassells overføring til den tyrkiske klubben Ankaragucu hadde i 2009 ...
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print