Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Signup for free on our forum and benefit from new features!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Ada Spania Drakt Barn JaclynVa Røde hjørner for et (Read 94 times)
Dec 11th, 2019 at 12:12pm

Tory Drechsler   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Ada Spania Drakt Barn KiraGera
Røde hjørner for et endelig bud på Coutinho i Monaco, men er fast på at de ikke vil selge brasilianeren. Coutinho har levert inn en forespørsel om overføring på Anfield, mens Dembele har blitt suspendert etter å ha unnlatt å stille opp på trening.
Angel Di Maria er et annet mål, selv om forholdet til PSG er på Dortmund Drakt et lavest mulig tid, etter den høye verdensrekordavtalen for den tidligere Santos-stjernen. Belgieren scoret to ganger mot West Ham på søndag for å sette et øyeblikkelig marked ned i Golden Boot-løpet.

 Coutinho var kløende for å flytte sammen med familien til de spanske serielederne i fjor sommer etter å ha innlevert en overføringsbegjæring hos Liverpool. Hans avtale falt gjennom, men ble gitt sterke forsikringer om at han til slutt ville legge papir til papir denne måneden. Coutinhos medisinske var over to stadier, med den første begynnelsen klokka 7.30 lokal tid og den andre senere på morgenen. Selv om hans start på livet med Barca vil bli litt forsinket, kan ikke Coutinho vente med å komme i gang etter å ha sikret sin 'drøm' flytte etter måneder med spekulasjoner.

 Spanias øverste divisjon dikterer at klubber bare Roma Drakt Barn kan rekruttere tre spillere utenfor EU. Med tillegg av den chilenske Arturo Vidal og brasilianerne Malcom og Arthur, måtte Barca-sjef Ernesto Valverde forlate en. Men Coutinho har klart å finne en smutthull ved å skaffe seg et pass fra Portugal, landet der kona Aine er fra og som han har vært gift med i tre år.SalLancev fotbollströjor barn LakeishaU
JoiekbOvh Juventus Kläder EmeliaHei
Katharina fotballdrakter barn FloridaMi
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print