Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Nila Juventus Tøj EfrainPe De røde djæver har alle (Read 112 times)
Dec 11th, 2019 at 10:30am

Jay Threatt   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Nila Schalke 04 Trøje DYZMarlo
De røde djæver har allerede afsluttet tilbud for Shakhtar Donetsk midtbanespiller Fred og Porto højreback Diogo Dalot.

Og ifølge Manchester Evening News er Mourinho ivrig efter at sprøjte kontant igen. De siger, at United vil have en anden midterste back, en central midtbanespiller og en angriberen Billige Fodboldtrøjer for at skubbe Romelu Lukaku på Old Trafford.
 Mourinho er også desperat efter at signere en anden central midtbanespiller, hvis Marouane Fellaini afslutter Old Trafford i sommer. Spurs siges at være fratrådt for at miste den belgiske international i sommer med centerbacken ude af kontrakt næste år.
Chelsea-stjernen er blevet knyttet til et skift til Old Trafford i de seneste uger, med Mourinho ivrig efter at genforenes med den brasilianske international. Mourinho så United 's arkivaler Manchester City storme til Premier League-titlen denne sæson.
 Mourinho har flere muligheder ved midterste back, men er desperat efter at tilføje en ny tilføjelse til hans backline, før overførselsvinduet lukker og Danmark Trøje er parat til at aflæse spillere for at skaffe penge. Lindelof forventes at oprette forbindelse til sine United-holdkammerater denne uge efter at have imponeret for Sverige ved verdensmesterskabet, da de kom til kvartfinalen. Men den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand siger, at forskellen i Lindelofs skærme for klub og land var en mangel på tillid, som Mourinho viste ham.IraHiginb Neues Spanien Trikot Alejandro
Kirajool Hamburger Trikot AugustaAp
MauraStin Maglietta Lazio VictoriaG
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print