Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Signup for free on our forum and benefit from new features!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Nathaniel fodboldtrøjer QuyenGol Isco var deres be (Read 214 times)
Oct 18th, 2019 at 1:29pm

Maple Ratten   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Nathaniel fodboldtrøjer Patsyjif
Isco var deres bedste spiller, Ronaldo spiller ikke længere bredt, han vil gerne spille foran, og de kan godt lide [Karim] Benzema, så de vil spille med en front to, jeg tror med Isco bagfra.
 Han er en meget god spiller og et massivt tab for Liverpool. Hvis han går, har de masser af løbere, de har masser af spillere, der er fodboldtrøjer dynamiske, men de har ikke den spiller, der kan åbne forsvar. BetStars-handelsdirektør Ian Marmion sagde: Barcelona har øget deres interesse for at underskrive Liverpool 'sPhillipe Coutinho i et forsøg på at holde Neymar glad.
Barca-vingen har nævnt, at han ville slutte sig til sin landsmand tidligere. 'Amove til Liverpool ville bare være en lønningsdag, det ville ikke være' for trofæer eller anerkendelser.


Det 'sønligt for penge og med Barcelona, __der har brug for en forsvarer, kan du få dem til at banke på døren snart.  Hvis han gik til en af __dem, 'drev han sig med helliges bedste ønsker. Du rejser til Liverpool, der' sno-garanti for trofæer, bare penge.
For at fremme sin karriere har han brug for et skridt til en af __de bedste. 22-åringen kan operere på begge flanker, fodboldtrøjer og Spurs har flyttet deres opmærksomhed efter forfølgelsen af __Porto-forsvarsspiller Ricardo Pereira bremset over det komplicerede spørgsmål om tredjeparts ejerskab og forvirring af gebyret på 20 millioner.

Real siges at være i pole position til at underskrive den franske international, på trods af at Monaco benægtede, at der var en aftale om, at han skulle flytte til Bernabeu i en verdensrekord på 161 mio.


Katherine fotballdrakter WeldonWie
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print