Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Leonor PSG Drakt SamuelRa England hadde den første (Read 233 times)
Sep 27th, 2019 at 7:20am

Rodrigo Hickman   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Leonor Frankrike Drakt Barn HenryCra
England hadde den første sjansen på Wembley da Phil Jones steg høyest for å komme på slutten av et frispark, men headingen ble reddet godt av Chile-keeperen Claudio Bravo med bare tre minutter på klokka.
Midtbanespiller fant deretter plass til høyre i det 5. minutt og boret i et lavt kryss Italia Drakt inn i fareområdet, men dessverre kunne ingen engelsk spiller komme seg på slutten av ballen og Chile klarerte faren. Chile tauset deretter Wembley-publikummet ved å ta ledelsen i det syvende minutt gjennom Alexis Sanchez, som spøkte inn bakerste stolpe for å heade forbi debutant-målvakt Fraser Forster etter et flott innlegg fra venstrekanten av Charles Aranguiz.




Den keltiske målvakt Forster som hadde byttet ut vanlig nummer Joe Hart, måtte deretter slå Beausejour '14-minutters innsats før hans motsatte nummer Bravo vendte Lampard' avsparket frispark over tverrliggeren før han fistet Jack Wilshere 'svak venstrekant.

England burde da ha utlignet et minutt før slutt på første omgang da de produserte sitt beste trekk i kampen. Wayne Rooney og Wilshere Lyonnais Drakt kombinerte godt før de satte opp debutant Adam Lallana, men Southampton-spillerne skjøt ble avledet like bredt.

Chelsea-forsvarer Gary Cahill ga uforsiktig bort spillet i det 90. minutt av kampen, og faremannen Sanchez produserte en suveren flisete avslutning for å gi glansen på seieren og avslutte en urolighet for de besøkende som overrakte engelskmennene et første tap på Wembley i en år.



JoellenDe fotballdrakter barn AugustusJ
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print