Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Signup for free on our forum and benefit from new features!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Barcelona drakt Mark Hughes er den ledende kandida (Read 150 times)
Feb 27th, 2019 at 12:10pm

Charli Pilpel   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Liverpool drakt Mark Hughes er den ledende kandidaten til å lykkes Mauricio Pellegrino som Southampton-leder.
Klubben avviste Pellegrino på mandag etter en dire run av resultater som har gitt dem et poeng over Premier Leagues nedrykksone. Southampton viceformann Les Reed ville ha foretrukket å vente til slutten av sesongen før han gjorde juventus drakt en endring, men 3-0-nederlaget i Newcastle på lørdag representerte tipping point, spesielt da Pellegrino senere spurte om spillerne ga sine alle.

Reed og hans direktør for fotballvirksomhet, Ross Wilson, har alltid kontingenter på plass for avgang av personalet, og det er sannsynlig at de ville ha hørt ut Hughes de siste ukene. Hughes ble sparket av Stoke i januar med laget i Premier Leagues nedrykkssteder.
Han tilbrakte fire og en halv sesonger på klubben i hvilken tid han leverte tre niende plasseringer og en av 13 plasser. Den 54-åringens store erfaring i Premier League er attraktiv for Southampton, hvis behov for oppgang i resultatene er presserende. Bare tre av sine resterende åtte league-kamper er hjemme - og to av dem er mot Chelsea og Manchester City.
Hughes er sjette på Premier League-listen for kampene som styres etter Arsène Wenger, Sir Alex Ferguson, Harry Redknapp, David Moyes og Sam barcelona drakt Allardyce. Hughes begynte sin lederkarriere med sitt hjemland Wales, og han har også tatt ansvar for Blackburn, Manchester City, Fulham og Queens Park Rangers.
Hans status som spiller er en videre streng til sin bue - som det er hans tilgjengelighet - og det var håpet at han kunne gi en umiddelbar sprett. Hughes spilte for Southampton i nesten to sesonger mot slutten av karrieren. Pellegrino hadde vunnet bare en gang i 17 league-kamper, og hans hakk og barcelona drakt bytte av laget førte ikke til at han fant den rette blandingen. Han ble kritisert for å spille av bakfoten og mangel på mål.

Han drev imidlertid klubben til kvartfinalen i FA Cup, hvor de møter en tur til Wigan på søndag. MistyCarn billige fodboldtrojer AstridRag
TerraJeff fu
balltrikots kaufen CollinZun
AngelVerj fotbollstr
jor Shelleyyd
Roosevelt billige fotballdrakter Henrietta
GayBagsha maglie calcio poco prezzo VernonOqm
TerraWhal fotbollstr
jor barn AbeFrome
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print