Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  YaBB is sponsored by XIMinc!
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Real Madrid trøje Den jordskred katastrofe, der op (Read 1093 times)
Jan 28th, 2019 at 10:10pm

Dewayne Gow   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Manchester United trøje Den jordskred katastrofe, der opstod i Ponorogo bør aktivere alarmen af __borgernes bevidsthed.
Især for dem, der bor i kuperede områder. Ifølge data fra National Disaster Management Agency er antallet af beboere, der er sårbare over for jordskred, meget. Spredt over på forskellige punkter i Indonesien med 41 millioner mennesker. Head of Public Relations of National Arsenal trøje Disaster Management Agency Sutopo Purwo Nugroho sagde, at jordskredsområder er spredt på mange områder.
Især kuperede områder, bjerge og skråninger. Jordskredsrisiko, der spænder fra moderat til høj kategori. Manden født i Boyolali, Central Java, tilføjede, at jordskredet er den dødbringende katastrofe siden 2014. Indtil nu har den forfærdelige holdning ikke skiftet.
Det betyder, at jordskred forårsager de fleste dødsfald om et år, forklarede han. Derfor opfordrer Sutopo offentligheden til altid at være opmærksom på truslen om jordskred. Desuden udløses den nuværende overgangsperiode Chelsea trøje ofte ved kraftig regn ledsaget af stærke vinde.
Hvis der allerede er revner eller jordskreds tegn, skal det midlertidigt evakuere eller træffe forebyggende foranstaltninger, konkluderede han. I mellemtiden er der henvist til geospasial.bnpb.go.id data, der er 12 distrikter PSG trøje / kommuner, der er truet af jordskred.
Såsom Subang, Cianjur, Sumedang, Purwakarta, Karawang, Jayawijaya, Yahukimo, Kutai Barat, Kutai Kartanegara, Øst Aceh, Nord-Aceh, Toba Samosir.
 
IP Logged
 
Reply #1 - Jul 11th, 2019 at 4:36am

BarryKahRW   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 9
*
 
RTCallesen skrev:


Har du ikke overtr¦k til dine grill da? Charbroils overtr¦k passer p de fleste grill, og fes billigt p bud ved Bilka og Ftex.
 
IP Logged
 
Reply #2 - Sep 23rd, 2019 at 7:12am

BeJimmieSnifeAW   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 2
*
 
I apologise, but, in my opinion, you are not right. I am assured.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print