Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Welcome to our forum.
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Efter att klubben nyligen offentligt uttryckte sin (Read 37 times)
Jul 11th, 2018 at 7:31pm

Eloy Houston   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
Efter att klubben nyligen offentligt uttryckte sin avsikt att ta Neymar till domstol för kontraktsbrott, var Messi en av flera spelare att lägga in en bild på Instagram av sig själv med den brasilianska, till synes i en gestus av stöd.

Det är uppenbart att relationerna mellan spelare och klubbbossar inte är bra, men om det leder till att man förlorar sin stjärnman på en fri överföring, Kroatien vm tröja skulle det vara katastrofalt för klubben och skulle säkert tvinga Bartomeu att gå, kanske en tanke bakom Messi sinne.


Kroatien vm tröja

Barcelona har erbjudits Schalkes Leon Goretzka, enligt flera rapporter i spanska pressen.
Det har varit en misslyckad sommar rekrytering för ny Barca-chef Ernesto Valverde, efter att ha sett bara Marlon, Gerard Deulofeu, Paulinho och Nelson Semedo anländer till klubben.
Förflyttningar till Philippe Coutinho, Jean Michael Seri och Ousmane Dembele har bleknade, medan ett drag för Angel Di Maria enligt uppgift blev avfärdat av franska sidan Paris Saint Germain.
Valverde är angelägen om att ta in ett antal nya ansikten och ha visat intresse för Goretzka tidigare; Den katalanska klubben har nu erbjudits den tyska internationella.
Schalke sägs vara oroad över att de kommer att förlora mittfältaren på en gratis transfer nästa sommar och tror att Bayern München är redo att slåss.
Tjänstemän från Bundesliga-klubben är oroade över att de nu har kontaktat Barca och bad dem att göra ett drag.
Barca idrottare Robert Fernandez har redan besökt den tyska klubben den här säsongen för att kasta ett öga över ungen och är angelägen om att utforska ett drag.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print