Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Visit YaBB today Wink
  HomeHelpSearchLoginRegister  
 
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
kommentarene Diego Costa Willian ble bestilt for s (Read 40 times)
Jun 11th, 2018 at 12:48am

Aracely Sabo   Offline
YaBB Newbies
I Love YaBB 2.5 AE!

Posts: 0
*
 
kommentarene Diego Costa Willian ble bestilt for simulering billige fotballdrakter mot Hull den desember Steve Bruce Hull-lederen Chelsea-sjefen, José Mourinho, er blitt anklaget for feil i kommentarene om kampansatte etter siste måneds uavgjort i Southampton, har fotballforbundet kunngjort.

Mourinho hevdet at det var en 'klar kampanje' av 'folk, pundits, kommentatorer og trenere fra andre lag' mot Chelsea og beskrevet som 'en skandale' booking av Cesc Fàbregas for et påstått dykk da midtbanespilleren syntes å bli trippet i straff område på St Marys den 28.

desember.
'Det er påstått at hans bemerkninger utgjør feilaktig oppførsel ved at de hevder og / eller antyder forstyrrelser fra en dommer eller dommere og / eller bringer spillet i uro,' uttalte FA.
Mourinho, som ikke ser tjenestemenn som en del av en kampanje mot Chelsea, men frykter at de kan ha blitt påvirket av det, har til klokka 18 på tirsdag for å svare på avgiften.
Chelsea hadde vært midt i en debatt om dykking da Mourinho gjorde kommentarene Diego Costa og Willian ble bestilt for simulering mot billige fotballdrakter Hull den 13 desember og Steve Bruce Hull-lederen beskrev et Gary Cahill-dykk som å være 'som noe ut av Svanensjøen'.

London-klubben møtte fornyet granskning på Boxing Day da Branislav Ivanovic syntes å ta en tommel mot West Ham, hvilken type hendelse Mourinho mener er urettferdig gransket til Chelsea's skade.
Fàbregas så ut til å ha vunnet en straff tidlig i andre omgang mot Southampton etter å ha blitt tatt av Matt Targett, men dommeren Anthony Taylor, ansett det et dykk og bestilte den rasende spanske midtbanespilleren.
Spurt om nylige hendelser med Cahill og Ivanovic hadde vært innflytelsesrike, sa Mourinho: 'Selvfølgelig. Det er en kampanje, det er en klar kampanje. Folk, pundits, kommentatorer, trenere fra andre lag - de reagerer med Chelsea på en måte de ikke reagerer på andre lag.

De legger stor press på dommeren og dommeren gjør en feil som dette. Vi mister to poeng, Fabregas tjener et gult kort. '
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print